THETA VALOVI

Terapija kombiniranim tehnikama

Theta val je frekvencija titraja mozga od 4-7 Hertza. Pri tom titraju otvaraju se vrata naše podsvjesti. Direktnim i brzim uticajem na podsvjesne programe, traume i nasljeđene obrasce ponašanja možemo mijenjati svoju stvarnost.

 U terapiji Theta valovima mijenjamo neželjene obrasce ponašanja poput osuđivanja drugih, agresije, bijesa i odugovlačenja.  Bolovi svih vrsta, bolesti, poremećaji te emocije poput anksioznosti, paničnh napada, stresa i fobija  ustupaju mjesto zadovoljstvu, samopoštovanju te osjećaju većeg mira i cjelovitosti.

THETA valovi su kombinacija metoda pomoću kojih dovodimo frekvenciju svjetlosti ljudskog bića u savršen balans. Svaka bolest, bilo da se manifestira na fizičkom, mentalnom ili emocionalnom nivou rezultat je poremećaja harmonije unutar tijela.

Individualni tretman spaja više komplementarnih tehnika iscjeljivanja kojima se u podsvijesti osobe pronalaze, bolje razumijevaju i mijenjaju podsvjesni uzorci životnih problema. Osoba pri tom razvija zdraviji, pozitivniji pogled na život te lakše prepoznaje nove prilike. Osoba je tijekom cijelog tretmana u potpunosti svijesna te aktivno sudjeluje u promjeni vlastitih podsvjesnih obrazaca. U tretmanu se primarno koristi Theta iscjeljivanje nadopunjen radom sa Arkanđelima i zvukoterapijom.

 Theta healing je jedna od najmočnijih metoda iscjeljivanja, samospoznaje i duhovnosti. Kroz jednostavnu i kratku meditaciju postižemo Theta stanje svijesti te se s lakoćom povezujemo sa Izvornom svijetlošću. Tu smo zaštićeni i nalazimo se na mjestu trenutačnog iscjeljenja.

Zvukoterapija je metoda povišenja frekvencije zvučnim valovima plemenitih instrumenata. Uz korištenje namjere njena efikasnost je savršeno usmjerena i laserski učinkovita.

Arkanđeli su močna bića svjetlosti koji se sa radošću odazivaju našem pozivu te rade u svim domenama života za našu dobrobit.

Individualni tretmani - ako imate emotivnih, mentalnih ili duhovnih nedoumica, zdravstvenih problema ili samo osjećate kronični umor- individualni tretmani odlična su prilika da se upoznate sa ovim iscjeljujućim tehnikama gdje se na brzi način  otpuštaju podsvjesne blokade koje utječu na vaš život. U opuštenom Theta stanju svijesti mijenjamo svoja ograničenja i kroz ljubav i samospoznaju kreiramo sve aspekte života nabolje. Tretmane možete iskusiti i dok se nalazite u ugodnom okruženju svoga doma putem Skypea.

 

 Možete zakazati svoj termin na mail.

 

MAJSTORSKA JOGA

SISTEM MAJSTORSKE JOGE

 Majstorska Joga je tehnika samorazvoja  koja  potječe iz drevne Perzije, kasnije se prenosi u Tibet i Indiju, a največi procvat doživljava u starom Egiptu. Ovo je Znanje baza svih danas poznatih pravaca joge. Zbog izuzetne snage i brzine kojom je moguće transformirati ljudsku svijest iz stanja uspavanosti u stanje prosvjetljujuće svijesti, ovaj sistem je bio dostupan samo malom broju iniciranih. Kroz povijest su tajnu čuvala samo dvojica iniciranih koji bi Znanje prenosili pažljivo odabranom nasljedniku.

Danas razvoj ljudske svijesti ponovno doživljava svoj procvat i zato ovaj sistem sada otključava svoja vrata koja su bila dugo čuvana u tišini.U ovom dobu dolazi kroz potpuno ostvarenu Učiteljicu Anandu Roshi koja je kompletno Znanje primila direktno od  tibetanskih lama čuvara tradicije,a koje se širi putem Učitelja Majstorske joge. U praktičnom smislu Majstorska joga nije skup asana,već se sastoji od 7 nižih Ključeva (i 6 viših) koji su prezentirani kroz 7 jednostavnih i nezahtjevnih tehnika-vježbi .

Majstorska joga komplementarna je sa svim tehnikama samorazvoja i pospješuje njihov napredak.

INICIJACIJE u Ključeve MAJSTORSKE JOGE

I  KLJUČ  Otvara 3.oko i razvija vid i vidovitost. Daje nam Znanje kako u svoj sustav svjesno upiti i uravnotežiti pet energija potpore potrebnih za naše funkcioniranje.Također otvara i više energetske centre u tijelu, povezuje i proširuje naš centralni kanal kojim primamo Svjetlost.Iniciraju se bebe i djeca.

Vježba 1.Ključa integrira posebnu tehniku disanja-Majstorski dah,a njeno trajanje je oko 4  minute. Majstorska joga putem 1.Ključa daje alat za potpuni balans energija u sustavu i punu samorealizaciju. 

II  KLJUČ je temelj Majstorske joge. Inicira nas u Zvuk ,razvija sluh kao i sposobnost slušanja  na daljinu. Prilikom inicijacije naša aura se proširuje za10-20 metara.Vježbanjem 2. Ključa tri puta povečavamo našu energiju. Namjenjen je svima koji žele brže napredovati na svom putu. Vježbe Ključeva integriraju posebnu tehniku disanja- Majstorski dah, fizički stav tijela, vizualizaciju, punjenje bojama i Znanje kako svjesno raditi s pojedinim energijama.Vježbe Ključeva traju cca 4 minute. 

III Ključ stabilizira bitno povečanu energiju i hladi živčani sustav. Inicijant dobiva razumijevanje i snagu svjesnog prebacivanja iz jednog frekvencijskog nivoa u drugi, te mogučnost da sam kreira vlastiti energetski izvor. Kao sredstvo u Inicijaciji koristi se unutarnjui zvuk-alat koji omogučava snažnu energetsku transformaciju.

IV Ključ daje Znanje kako u žlijezde dodatno upiti veču količinu svjetlosti.Ovaj Ključ omogućava brzu regeneraciju tkiva, usporava proces starenja te daje sposobnost iscjeljivanja sebe i drugih. Potiče rad pinealne žlijezde i regenerira živčani sustav. Rado su ga koristili visoki svečenici u Egiptu.

VII KLJUČ dobivao se samo kod predaje žezala do nedavno. Sada, s obzirom na ubrzani titraj zemljine frekvencije moguće ga je raditi i bez njih. Sedmi ključ radi na balansiranju yin i yang energija u sistemu.

XIII KLJUČ spada u više Ključeve koji su se u povijesti davali samo Učiteljima Majstorske Joge. Znanje tog ključa transcendira fizičko postojanje i dovodi do stanja svijesti Jedinstva. 

Inicijacije u V i VI KLJUČ za sada radi samo Učiteljica MJ Ananda Roshi.

Svi polaznici dobivaju Znanje o XIII Ključu besplatno!

Obavezno ponijeti bocu vode , bilježnicu i olovku.

 

Aktivacija svjetlosnog tijela 5D 

je Znanje koje je dato unutar Majstorske joge kako bi se dušama u skladu sa njihovom slobodnom voljom, omogućilo sigurno i trenutno uzdizanje iz vibracijske razine treće i četvrte dimenzije u petu dimenziju postojanja u skladu sa Zemljinim promjenama.

Aktivacija se sastoji od:

Besplatnog uvodnog predavanja / Integracije /Izgradnje Merkabe /Aktivacije Svjetlosnog tjela 5D

Da bi ostvarili prelazak na 5.Dimenziju potrebno je sakupiti i integrirati fragmente duše (sve aspekte vaše esencijalne životne energije) razasute u različitim situacijama i iskustvima kroz vrijeme.Ta integracija je preduvjet da se izvrši kvantni skok u 5Dimenziju. Najveću potvrdu života u 5D osjetit ćete kroz izostanak stresa i straha, isto tako tu ne postoje ograničenja poput bolesti, starosti i smrti.. Pri ovoj frekvenciji titraja ne egzistiraju emocije poput ljutnje, depresije, pohlepe, zavisti, ljubomore i ogorčenosti. Tu prevladavaju osjećaji  mira, ljubavi, samilosti, tolerancije, slobode, istine i jedinstva sa svim stvorenim. Na ovom stupnju titraja sami manifestiramo svoju sadašnjost i budućnost.

Svjetlosno tijelo duginih boja

Aktivacija Svjetlosnog tijela duginih boja je najnovije Znanje koje je dato Učiteljima  unutar Sistema Majstorske Joge. U ovo vrijeme porasta  vibracije na Zemlji svatko ima mogučnost Aktivacije najvišeg vida svoga postojanja –Svjetlosnog tijela Duginih boja. Nakon dugog vremena niske razine Svijetla, u kojem ni največi Majstori nisu imali mogučnost da za svoga života dopru do ovako visokog nivoa Svijesti (osim u trenutku prijelaza tj. napuštanja Zemaljskogog  plana postojanja ), došlo je vrijeme mogučnosti za veliki iskorak u razvoju ljudskih potencijala.

Kristalna lubanja-artefakt u naslijeđu ostvarene Učiteljice Majstorske Joge Anande Roshi trinaesta je kristalna lubanja-maska na svijetu. Ona o njoj kaže: “To je posljednja u nizu lubanja koja će svijetu biti otkrivena. Njezina je važnost u tome što potiče aktiviranje  najvišeg stupnja ljudske probuđenosti- tzv. Svjetlosnog  tjela  duginih boja.“

 

Svjetlosni Portali  

Sistem Majstorske joge daje nam Znanje kako napraviti najviše što u ovom trenutku možemo za majčicu Zemlju, sebe i svoju okolinu. Svjetlosni Portali donose Svjetlost na Zemlju i duboko ispod nje. Djeluju kilometrima daleko, dižu frekvenciju i donose promjene.

 

ŽEZLA    Su vrlo snažna, brza i jednostavna tehnologija samorazvoja. Prvi put se na Zemlji javljaju u doba starog Egipta. U to doba to je Znanje bilo rezervirano za Faraone, svečenstvo i elitu. Danas po prvi put žezla ulaze u masovnu upotrebu. Izrađuju se individualno za svaku osobu prema datumu rođenja.

Žezla uvode veči protok svjetlosti kroz naše tijelo te balansiraju energije. Dok se drže, naši svjetlosni kanali se proširuju, aura se širi i na okupu je svih naših 12 tijela.To su finiji omotači koji obavijaju naše grublje fizičko tijelo. Žezla su jedina tehnologija koja štiti od promjena koje se dešavaju u magnetskom polju Zemlje. Sastoje se od solarnog i lunarnog žezla koji su napravljeni od bakra, cinka i nebeskog željeza, a napunjeni su različitim kristalima, mineralima, metalima, meteoritima, biljkama, tekućinama, plinovima idr. Žezla stvaraju blagi napon i na naš sistem djeluju poput baterija. Dnevno ih je dovoljno držati sasvim pasivno od 1-3 sata . 

   Info na mail