Purpurni Reiki

Do sada se malo govorilo o ovoj vrsti Reikija, ali oni koji ga uvrste u svoju praksu  iznenaditi će se  jačinom energije i brzinom kojom on radi.

Purpurni Reiki je vrlo efikasan kod rastvaranja blokada i izvlačenja zaostale negativne energije, saniranja mjesta boli, nelagoda, upala ili ukočenja. Vrlo brzo nalazi mjesta blokirane energije , problematično mjesto  se vidno zagrijava, ponekad se i zacrveni te dolazi do naglog olakšanja.

Purpurni Reiki ima Majstorski simbol. On se koristi kod iscjejenja, samoiscjeljenja i pri prenošenju Znanja na druge. Vrlo je jak i djeluje brzo.

Kada ustanovimo gdje nalaze blokirana mjesta na tijelu, usmjerimo Reiki simbol u to mjesto i zadržimo se pet minuta kako bi se uspostavio prirodan energetski protok. Sa Purpurnim Reikem je dobro inzistirati na minimalno tri tretmana kako bi se blokade potpuno otpustile. Kod tretmana i samotretmana nije neophodno koristiti Majstorski simbol, ali kada ocjenimo da ga je potrebno koristiti,  zasigurno ćemo uz njegovu pomoć imati odlične rezultate! 

Purpurni Reiki možemo slati na daljinu koristeći Majstorski simbol. Simbol osim u tretmanu, možemo sa namjerom upisivati u sve objekte,  situacije, odnose,  hranu i piće, zemlju, kristale idr.

 

Poslije Kundalini Reikija trećeg stupnja spremni ste za ovu vrstu energetske nadogradnje.

 

Inicijacije i tretmani u živo i na daljinu.

Certifikat i upute za rad.

Reiki zaštitnog balona

Reiki zaštitnog balona je metoda psihičke zaštite koja je vrlo jednostavna za korištenje. Njegova je svrha da nam osigura čvrsti zaštitni sloj-balon, koji nas štiti od negativnih energija i psihičkih napada iz vana, dok je istovremeno propustan za pozitivnu energiju mira i ljubavi. Balon nam daje osjećaj veselja, radosti i bezbrižnosti, te nas odvaja od stanja zabrinutosti i depresije. Jednom riječju-drži nas u harmoniji. 

Kada prizovemo Reiki zaštitnog balona, vizualiziramo kako nas okružuje sjajna bijelo plavičasta svijetlost. Sporo i duboko disanje može nam pomoći kod vizualiziranja. Jednom kada smo inicirani u energiju zaštitnog balona, ovaj sistem radi putem vizualizacije. 

Kod inicijacije u živo druge osobe,prvo se sa njom energetski povežemo, stanemo joj iza leđa i zamolimo za njenu inicijaciju u Reiki zaštitnog balona. Inicijacija na daljinu zahtjeva povezivanje sa višim Ja osobe koja prima Reiki energiju. Kada se povežemo zamolimo  za njenu inicijaciju u Reiki zaštitnog balona za najviše dobro te osobe i za najviše dobro svih.

 

 Inicijacije u živo i na daljinu.

Certifikat i uputstva za rad.

IMARA Reiki

Majstorska razina 

Imara je nastavak Usui Reikija. Ime ove vrste Reikija znači „više“, što možemo protumačiti kao „Više Reikija“.

Imara diže našu energiju na višu vibracijsku razinu od ostalih Reiki sustava zbog svoje usredotočene namjere. U nekim aspektima Reiki energije se mogu podjeliti na frekvencije. Imara Reiki je na „5. razini“ dok je Usui Reiki na razini od „1.-3.“,a Karuna Ki Reiki se nalazi na četvrtoj razini.

Imara je vrlo intenzivan oblik energije, ne treba simbola i pri radu možemo doživjeti vrlo snažnu vezu s Ascendiranim Majstorima, Anđelima i bićima Svijetlosti.

Imara Reiki je poznat po svojoj sposobnosti da pomogne iscjeliti situacije i potisnute traume iz prošlih i ovoga života. Posebice je djelotvoran za programe iz podsvjesti koji još nisu došli na svijesni nivo.

Imara Reiki koristi pojednostavljeni sistem iscjeljivanja na daljinu. Prije prenošenja inicijacije potrebno je na sebi odraditi barem jedan samotretman.

 

Inicijacijei tretmani u živo i na daljinu.

Certifikat i uputstva za rad

Reiki srebrno ljubičastog plamena