Arkanđeoski iscjeljujući Ključevi

 

Iscjeljujući Ključevi su poklon koji nam Arkanđeli šalju za ubrzanje razvoja naše duše.

 

Arkanđeoske Ključeve u obliku simbola, koristimo kako bi se iscjelili te na brz i lagan način povečali količinu Svjetla u svom sistemu.

Za razliku od mnogih Reiki tehnika koje se koriste simbolima, ova tehnika ne zahtjeva našu pažnju niti posebno stanje svijesti za vrijeme trajanja procesa. Kada radimo na sebi i na drugima, dovoljno je ucrtati simbol bez ikakvog dodatnog angažmana i on će odraditi svoj zadatak.

Svaki Arkanđeo ima posebnu energiju pa tako postoje i Ključevi nazvani po njihovim imenima. Osim toga postoje Ključevi za:

iscjeljenje, manifestiranje obilja i radosti, prosperitet, opraštanje, ohrabrenje, snagu, privlačenje Svjetla, zaštitu od napada, Blagoslov, Vjeru, prihvaćanje, strpljenje, Mir, Ljubav, otkrivanje životnog smisla, Ljubav Božanske Majke, povezivanje sa našim Višim Ja, čišćenje, uklanjanje prepreka, sigurnost, Blagoslov, samopouzdanje, kreativnost, glazbu, Vjeru, strpljenje, mudrost i još mnogo toga. 

Na svakoj od pet jednosatnih radionica usvajamo sedam Arkanđeoskih Ključeva. Učimo kako se oni crtaju, koje su im glavne karakteristike i način na koji se sa njima radi.

 

Uživo ćemo isprobati energije Ključeva na djelu!

 

Pridružite nam se i savladajte ovu efikasnu i jednostavnu tehniku sa kojom možete pomoći sebi i drugimate na taj način povisiti frekvenciju Majčice Zemlje!

 

Svaki polaznik dobiva  nacrte Arkanđeoskih simbola.