Arkanđeoski iscjeljujući Simboli / Ključevi

 

Iscjeljujući Simboli / Ključevi su poklon koji nam Arkanđeli šalju za ubrzanje razvoja naše duše.

 

 

Arkanđeoske Ključeve u obliku simbola, koristimo kako bi se iscjelili te na brz i lagan način povečali količinu Svjetla u svom sistemu.

Za razliku od mnogih Reiki tehnika koje se koriste simbolima, ova tehnika ne zahtjeva našu pažnju niti posebno stanje svijesti za vrijeme trajanja procesa. Kada radimo na sebi i na drugima, dovoljno je ucrtati simbol bez ikakvog dodatnog angažmana i on će odraditi svoj zadatak.

Svaki Arkanđeo ima posebnu energiju pa tako postoje i Ključevi nazvani po njihovim imenima. Osim toga postoje Ključevi za:

iscjeljenje, manifestiranje obilja i radosti, prosperitet, opraštanje, ohrabrenje, snagu, privlačenje Svjetla, zaštitu od napada, Blagoslov, Vjeru, prihvaćanje, strpljenje, Mir, Ljubav, otkrivanje životnog smisla, Ljubav Božanske Majke, povezivanje sa našim Višim Ja, čišćenje, uklanjanje prepreka, sigurnost, Blagoslov, samopouzdanje, kreativnost, glazbu, Vjeru, strpljenje, mudrost i još mnogo toga. 

Simbola su grupirani u osam serija po sedam simbola. Svaka serija se može dobiti posebno. Ciujena jedne serije je 100 kn

Nacrt simbola, značenje i uputstva za rad.

 

 

Anđeli čekaju naš poziv da pomognu!