TACHYON

Tachyoni su subatomske čestice koje se kreću brže od svjetlosti zbog svoje ogromne energije. Energetski sistemi koji se danas koriste u terapijske svrhe rade samo na specifičnoj frekvenciji za razliku od Tachyona koji uključuje sve frekvencije. Tachyon energiju koristimo na sebi jačajući strukturu stanica koje se prisjećaju svog savršenstva.

Ima devet inicijacija u Tachyon sistem i nadogradnja. Dinamika prijenosa se provodi kroz četiri usklađenja. Inicijacijom u svih devet stupnjeva Tachyon sistema i nadogradnju, radeći na sebi, postajemo malo po malo Tachyon antena, a naše tijelo samo počinje proces samo izlječenja. Sub molekularna struktura se mijenja, te djelujemo kao prijemnici i odašiljači Tachyon energije. U ovom sistemu usvajamo znanja kako stvoriti različite vrste Tachyon antena, alate, vodu, ulje, diskove, EM zaštite za mobitele, čakra kamenje, nakit, privjeske, odjeću, zaštitu za krevet, vorteks grid za čišćenje i ostalo. Dobivamo sposobnost energetskog ugađanja i podizanja raznih preparata za zdravlje i dobrobit. Osim toga sa Tachyon energijom možemo raditi iscjeljujuće tretmane kao i samo tretmane u visokom energetskom okruženju koje ugodimo sa diskovima. Tachyon snažno potiče duhovni razvoj, jača svijest, produbljuje meditaciju, pomaže u razvijanju jasnovidnosti i jasno čujnosti, olakšava astralna putovanja, ubrzava sposobnost usklađivanja s životnom svrhom, vraća čakre i meridijane u "zdravu nultu točku", ubrzava prirodnu sposobnost samo iscjeljenja, povećava izdržljivost, pomlađuje, regenerira i aktivira DNK, ublažava bol, detoksificira i savjetuje.

. Nikola Tesla stvorio je automobil koji se kreće na nevidljivom polju Tachyon energije. Danas mnogi znanstvenici koji rade na uređajima za besplatnu energiju rade na pretvorbi Tachyon energije u električnu. No, vrijeme korištenja Tachyon energije u njenom punom potencijalu tek dolazi.

Prva inicijacija nas usklađuje sa 1.,2.,3. stupnjem Tachyona

Druga inicijacija nas usklađuje sa 4.,5.,6. stupnjem Tachyona

Treča inicijacija nas usklađuje sa 7.,8.,9. stupnjem Tachyona

Četvrta inicijacija nas usklađuje sa Tachyon Source energijom

Uvjet za Tachyon usklađivanje:


Kundalini Reiki 1.,2., i 3. stupanj 

 

Inicijacije u živo i na daljinu.

Svaki polaznik dobiva Certifikat.