BOŽANSKI REIKI

OvaJ Reiki dolazi od Boga.

Budući da je takva, ima beskrajan potencijal. Božanski Rerki neće izliječiti sve bolesti, prosvijetliti nas ili učiniti sve što želimo odmah, iako ima božanski potencijal. Bog će surađivati ​​s nama, On zna naše mogućnost promjene i rasta i djeluje unutar njih.  Može biti da se prvo trebamo očistiti da bi primili Božansku energiju, jer sigurno postoji  viši razlog vezan uz trenutnu situaciju. Možda trebamo naučiti određene  lekcije prije nego što dobijemo ono što želimo. Možda nam treba sadašnje iskustvo, prije nego što se promijenimo.

Božanski Reiki djeluje na svim razinama i dimenzijama stvarnosti kao i kroz sva vremena. Aktivira se namjerom ili uz simbol i može se poslati bilo kuda. Sve što treba učiniti, reći ili misliti jest: "Božanski Reiki“ i ono će se aktivirati. Nakon što se aktivira, možemo zatražiti točno ono što želimo ili zamoliti da BOG napravi ono što je najbolje za naše najviše dobro. Božanski Reiki pomoći će nam da postignemo najviši mogući nivo promjene.

BOŽANSKI REIKI donosi nam donosi slijedeće  mogućnosti: 

USKLAĐIVANJE SA  ASPEKTOM BOGA KOJI ISCJELJUJE, USKLAĐIVANJE SA BOŽANSKOM  MUDROSTI I UVIDIMA, USKLAĐIVANJE  KOMUNIKACIJE  SA BOGOM, USKLAĐENJE VIŠEG STUPNJA  RAZVOJA, USKLAĐIVANJE SVETOG PROSTORA, PRILAGOĐAVANJE SVETIH PREDMETA I ELIKSIRA, IZRADA RADIONIKE, USKLAĐIVANJE SA ZAŠTITNIM ŠTITOM, USKLAĐIVANJE SA BOŽANSKIM SIMBOLOM, INICIRANJE DRUGIH OSOBA.

 

Božanski Reiki nema nikakvih uvjeta.

 

Inicijacije uživo i na daljinu

Certifikat i upute za rad

Božanski Reiki