Piramida ljubavi

Piramida ljubavi

AKTIVACIJA PIRAMIDE I VORTEXA LJUBAVI
 
 
Iskonskim jezikom ljubavi koji dolazi putem svjetlosnog jezika mogu se izgraditi ljubavni vorteks i ljubavna piramida. Oni se grade na nama, na našim bližnjima, na životnom i radnom prostoru ili na daljinu prema želji, donoseći frekvenciji ljubavi. Piramide i Vorteksi su trajni i njihova energija ostaje zauvijek prisutna. Ako želite podignuti vlastitu vibraciju i vibraciju prostora kako bi lakše prolazili kroz životne izazove i bivali trajno u energiji ljubavi, ova aktivacija je upravo za vas.
Vorteks antena utiće na ekspanziju srca i aktivaciju ljubavi. Postajemo antena koja privlaći i odašilje frekvenciju ljubavi. Vorteks ima veliku terapijsku kao i transformacijsku snagu koja djeluje na mentalni, emocionalni, fizički, duhovni i karmički, energetski i astralni plan postojanja. Donosi u naš sistem visoke frekvencije ljubavi, mira i ljepote i spaja nas sa Izvorom svega što postoji. U naše polje donosi zaštitu, sigurnost te smanjuje mogućnost pada u niže frekvencije. Mudrost, jasnoća i prisjećanje prošlih života se pojačavaju i sa lakoćom se povezujemo sa našom iskonskom prirodom. Piramida se gradi na stambenom i radnom prostoru kao i na mjestima koja posjećujemo i koja su nam važna. Osigurava visoku frekvenciju ljubavi i stalnu povezanost sa Izvorom. Prima i odašilja energiju ljubavi daleko u prostor i štiti od napada, nepoželjnih upliva i nižih energija sve one koji se u njemu nalaze. Utiće na bržu transformaciju i transmutaciju energija prostora i ljudi u njemu. Trajno održava vibraciju srca i ljubavi.
 
SVJETLOSNI JEZIK
Svaki aspekt duše u ljudskom obliku ima sposobnost izražavanja jezika svjetlosti. To je naš je izvorni jezik koji stvara geometrijske oblike potrebne našem svjetlosnom tijelu. Poput sunčeve zrake on direktno ulazi u naše energetsko polje i integrira se u svjetlosno tijelo.
Svjetlosni jezik je višedimenzionalni jezik koji utječe na razvoj naše DNK, ubrzava spajanje sa Višim ja i ubrzava naš evolutivni razvoj. Svjetlosni jezik nadilazi ograničenja linearnog jezika jer zaobilazi ego um i dublje nas povezuje sa srcem i dušom. Svatko može izraziti svjetlosni jezik putem govora, pjevanja, slikanja, pokreta, mudri, simbola, pisanja, komponiranja i ostalih načina kreativnog izražavanja.
 
 
Cijena pojedinačne aktivacije je 400 kn. Ako se uzme aktivacija piramide i vorteksa cijena je 20% manja.

Vortex Ljubavi