Aktivacija Svjetlosnog jezika

Aktiviranje i iscjeljenje svjetlosnim jezikom

 
 
SVJETLOSNI JEZIK

Svaki aspekt duše u ljudskom obliku ima sposobnost izražavanja jezika svjetlosti. To je naš je izvorni jezik koji stvara geometrijske oblike potrebne našem svjetlosnom tijelu. Poput sunčeve zrake on direktno ulazi u naše energetsko polje i integrira se u svjetlosno tijelo.

Svjetlosni jezik je višedimenzionalni jezik koji utječe na razvoj naše DNK, ubrzava spajanje sa Višim ja i ubrzava naš evolutivni razvoj. Svjetlosni jezik nadilazi ograničenja linearnog jezika jer zaobilazi ego um i dublje nas povezuje sa srcem i dušom.

Svatko može izraziti svjetlosni jezik putem govora, pjevanja, slikanja, pokreta, mudri, simbola, pisanja, komponiranja i ostalih načina kreativnog izražavanja.

- Prednosti svjetlosnog jezika:     
                                                                            

– iscjeljuje i aktivira grlenu čakru                                                                                           

– poravnava naše energetske kanale i centre                                                                         

– povezuje nas sa Izvorom                                                                                                         

– pomaže nam u izražavanju ljubavi                                                                                       

– otvara nas za kontakt sa našim Višim Ja                                                                             

– povezuje nas sa kreativnošću                                                                                                 

– produbljuje kontakt sa vodičima i svjetlosnim bićima

 

Bez obzira želite li naučiti svjetlosni jezik za vlastito iscjeljivanje grlene čakre ili duhovno širenje, ili želite dodati još jedan modalitet  iscjeljenja kao iscjelitelj,ova inicijacija pomoći će vam u ostvarenju te želje.

 

AKTIVACIJA KOZMIČKOG SRCA

Živimo u božanski posebnom vremenu na zemlji. Sve se ubrzano mijenja pa tako i mi. Kako bi potaknuli promjenu trebamo zaroniti duboko u naše sjene i sustave vjerovanja te se zapitati kako želimo živjeti. Vrijeme je da otkrijemo našu pravu svrhu i služimo iz najviše Božanske ljubavi.                                                                       

Pridružite se ovom putovanju kako bi otključali vaše višedimenzionalne aspekte duše jer ćete na taj način svjedočiti veličanstvenim promjenama. Ispunite se ljubavnom frekvencijom, valovima čiste ljubavi i radosti.

Probudite svoju vezu sa kozmičkim srcem i utjelovite svijest Božanske ljubavi uz svjetlosnu i umjetničku aktivaciju. Ova aktivacija je uistinu prekrasan poklon za vas.         

 

AKTIVACIJA BUĐENJA BOŽANSKE LJUBAVI SRCA  / Twin Flame

Sve u ovom svemiru ima  mušku i žensku energiju. Kao i električna energija, naša duša sastoji se od muškog i ženskog polariteta. Dvojni plamen obilježava mušku i žensku polovinu iste duše. Svatko do nas ima  dio sebe koji ima istu frekvenciju vibracije i potpis duše.                                                            

Poslije ove aktivacije nastupa promjena koja nas postupno dovodi u kontakt sa autentičnim ja u kojem je naš skriveni potencijal oslobođen. A kada se stopimo sa sobom prirodnim magnetski bivamo privučeni i svom plamenu blizancu / Twin Falmeu, s kojim tek tada možemo oživotvoriti međusobno razumijevanje, privrženost i ljubav.

                  

 VIDEO NAPRAVLJEN SAMO ZA VAS!                                                                                            

Svjetlosni jezik za iscjeljenje, aktivaciju ili kodirana nadogradnja prema potrebi za vaše najviše dobro u ovom trenutku. Konzultacije i narudžbe.

 

RADIONICA SVJETLOSNOG JEZIKA je u pripremi i termin će biti objavljen uskoro.

                                                                                

 Koja je razlika između pjesme duše i svjetlosnog jezika? 

Pjesmu duše možemo ćuti kada krene naše buđenje i kada se otvorimo za strujanje energije ljubavi. Ime , zvuk, vibracija i pjesma duše nam mogu pomoći da iscjeljujemo sebe i druge i da brže napredujemo na svom putu samospoznaje.
Svjetlosni jezik je jezik sa viših dimenzija od 5D – 12 D i otvara se kada se spojimo sa svojim Višim ja. Na taj način možemo integrirati naše višedimenzionalne aspekte, kanalizirati bića svjetlosti, iscjeljivati sebe i druge i spuštati različite svjetlosne kodove.

Zašto iscjeljenja, aktivacije ili kodiranja nisu uživo nego na videu?

S obzirom da se radi o kvantnom iscjeljenju svjetlosnim jezikom, snimljeni video vrijedi sada i zauvijek, a ovakav način prijenosa nam dopušta da snimku pogledamo više puta.

Twin Flame Aktivacija

Aktivacija Kozmičke Ljubavi

Pjesma sa Zvijezde Ljubavi

Svjetlosni jezik sa Arkturusa

Iscjeljenje uz Boginju Afroditu