Pjesma duše za iscjeljenje

Radionica PJESMA DUŠE

uživo / putem skypea.

https://mojasoljajoge.com/listing/ivana-novacic-3/

 

Nedavno smo imali prvu ovakvu radionicu koja je zaista premašila sva očekivanja, stoga prilažem recenziju jedne polaznice: Radionica Pjesma duše je stvarno jedno duboko, prekrasno iskustvo sagledavanja sebe, svoje duše. Ivana je predana učiteljica koja s tolikim znanjem, intuicijom i mirom vodi grupu kroz cijeli proces te podržava svakog pojedinca da izrazi to svoje najbolje u datom trenutku. Meni je osobno puno značila njena podrška, naravno i podrška grupe, u samom puštanju glasa, zvuka kojega do tada nisam čula. Kada krene Pjesma naše duše, sve prpreke se rastope i možemo samo uživati u tom zvuku koji nas vodi još bliže nama samima. Ana S.

 

PJESMA DUŠE U nastavku serije radionica Zvukoterapijskog rada sa glasom dolazi nam i ova duboko transformirajuća radionica pod nazivom PJESMA DUŠE. Naš glas je moćno energetsko središte i mnoge drevne tradicije često su ga koristile kroz mantre i pjevanje u svrhu iscjeljenja duše, srca, uma i tijela. Na radionici uspostavljamo vezu sa našom dušom i kroz aktivaciju ujedinjavamo naše muške i ženske aspekte. Otkrivamo svoj zvuk, svoj glasovni izričaj i melodiju koja će nas povezati s frekvencijom nas samih i darovima naše duše. To nam može zvučati vrlo različito od onoga što mislimo kako bi trebalo biti, ali kroz vježbanje i vjeru u intuiciju pravi zvuk će doći. To je zvuk naše duše koji ima veliku moć iscjeljenja, povišenja frekvencije, širenja polja ljubavi u nama i oko nas. To je naš i samo naš zvuk vječnosti.

PJESMA DUŠE

– iscjeljuje i aktivira našu srčanu čakru

– pomaže nam u izražavanju ljubavi –

- pojačava kontakt sa našom dušom

– povezuje nas sa Izvorom

Ne moramo biti profesionalni pjevač da bi mogli ćuti i pjevati pjesmu svoje duše. Kroz vježbu i praksu glas će se uskladiti sa potrebnim tonalitetom, ritmom i frekvencijom. 

Bez obzira želite li aktivirati pjesmu duše za vlastito iscjeljivanje i duhovno širenje, ili želite kao iscjelitelj usvojiti još jedan način iscjeljivanja, ova radionica pomoći će vam u ostvarenju te želje.

Što govoriš i pjevaš to postaješ!

 

Pjesma duše

Kristalne zdjele uz pjesmu duše za iscjeljenje